Bostancı iş güvenliği ve ergonomi,
Ergonomi kısaca fiziksel çevrenin insana uyumsallaştırma sürecidir. Ergonomi işbilim olarak da geçer. Günümüz de makine ve insan arasında ki giderek artmaktadır. Çevrenin,eşyanın, makinenin, ofisin, aletlerin vb. İnsana uygun hale getirilmesi gerekmektedir. Bostancı iş Güvenliği ergonomi konusunun yararlandığı bilim dalları; biyoloji, anatomi, fizyoloji, istatistik, biyomekanik, çevre fizyolojisi, iş fizyolojisi, antropometri bilim dallarıdır.
Bostancı İş Güvenliği, ergonomi alanın da tecrübeli iş sağlığı ve güvenliği uzmanları tarafından eğitim vermekte, çalışma ortamının işçiye uyumunun sağlanması için raporlar hazırlamaktadır. Neticede eksiklikler giderilip uygun çalışmalar sağlanmaktadır.
Ergonomik Çalışmalar
Ofis düzeni alarak ofis çalışanları için iş ve işçi uyumunu sağlamakta ve verimliliği artırmakta, iş yeri ortamın da yenilemeler yaparak işin insana uyumunu sağlamakta etkinliği ve verimliliği artırmakta, fabrikalar da, atölyeler de, inşaatlarda ve benzer birçok alanda ergonomik çalışmalar yapmakla iş verimliliğini ve işin işçiye uyumunu artırmakta bu sayede işçi daha huzurlu olmaktadır.
Hangi Eğitimler Verilmekte?
Şirketimiz ergonomi eğitimlerinin yanında yüksekte çalışma eğitimi, sağlık bilgisi eğitimi, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi, yangın eğitimi konularında da eğitim vermektedir. Bu eğitimler alanında uzman ve tercübeli iş yeri hekimleri ve iş güvenliği uzmanlarımız tarafından verilmektedir.
Psikolojik Uyum
Çalışanların işe fiziksel uyumlarının yanında çalışanın işe psikolojik uyumu üzerine de çalışmakta çalışanların psikolojisinin üst seviyelerde olması için çalışmakta, fiziksel ve zihinsel engelleri ortadan kaldırmayı huzurlu bir iş ortamı oluşturmayı bu sayede de verimliliği artırmayı, iş kazalarını önlemeyi hedeflemektedir.
Bostancı İş Güvenliği fiziksel faktörler olarak çalışanın rahatça çalışabileceği ortam koşularını saptamakta ve işçiye uygun bir iş ortamı oluşturmaktadır. Bunun sonucunda iş çalışanlarınız iş verimini artırır.
Zihinsel Faktörler
Firmamızın uzmanları zihinsel faktörler olarak performans düşüklüğüne neden olan durumları saptamakta, işçinin zamanından önce yıpranmasını önlemek için çalışmalar yapmakta,çalışanların işe karşı isteksizliklerini gidermek için öneriler sunmakta ve gerekli ergonomik çalışmaları yaparak çalışanların iş hevesini artırmaktadır.
İş güvenliği uzmanları ve iş yeri hekimlerinin görevlendirme süreleri iş yerinizin tehlike sınıfına göre değişmektedir. Bu konuyla ilgili detaylı bilgilere ilgili yönetmeliklerden ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte blog sayfamızdan yazılarımızı takip edebilirsiniz.
Bunun yanında bizimle iletişime geçmek için ana sayfamızdan iletişim bölümüne gidebilirsiniz.
Sonuç olarak
Kartal İş Güvenliği